Levertijd

Levertijd

Levertijd

Zodra de betaling door VMCJKnitwear ontvangen is, zal ik zorg dragen voor de verzending van de bestelling. Ik streef er naar de bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden. In de meeste gevallen verzend ik dezelfde of de volgende werkdag! Mocht het bestelde artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn, dan stel ik je hiervan uiterlijk binnen twee werkdagen op de hoogte per email; uiteraard wordt, in overleg, een alternatief artikel opgestuurd, of wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort. Let op: nadat je bestelling verzonden is, heb ik er geen invloed op hoe snel het pakket bij je is. Meestal duurt dit 1 of 2 werkdagen binnen Nederland. Maar rond de feestdagen/ piekdagen bij DHL of PostNL kan het zeker ook wat langer duren.


Wil je iets bestellen en woon je niet in de BeNeLux of Duitsland? Neem dan contact op, dan kan ik de verzendkosten persoonlijk voor je berekenen.


Let op! Eventuele extra kosten m.b.t. douane en belasting zijn ter verantwoordelijkheid van de koper.


Je bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij een DHL/PostNL Punt. Verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de koper.
VMCJKnitwear is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door DHL/PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van je zending. Mocht er iets mis gaan met de verzending, neem dan wel altijd even contact op!


Afhalen

Indien je ervoor hebt gekozen om je bestelling af te halen, ontvang je een mailtje zodra de bestelling voor je klaar staat. Je kunt je bestelling op afspraak ophalen (tijdstip in overleg) op het volgende adres: Hoornbruglaan 78, 2281 AX  Rijswijk


Verzendkosten 
Ik hanteer de volgende verzendkosten voor Nederland:


  • Brievenbuspost met track en trace € 4,00 (selecteer deze keuze indien je alleen spelden met steekmarkeerders/needlestoppers/schaartjes bestelt)

  • Pakket met track en trace € 6,00 (selecteer deze keuze indien je wol (met of zonder accessoires) bestelt

  • Uiteraard betaal je geen verzendkosten wanneer je de keuze hebt gemaakt je bestelling af te halen


Alle verzendingen vinden plaats via DHL of PostNL en worden altijd met een track & trace code verzonden. 


Alle verzendkosten zijn inclusief verpakkingskosten.


Verpakking

Voor de verzending hergebruik ik zoveel mogelijk doosjes. Deze haal en/of krijg ik van mensen/winkeliers. Het kan dus zijn dat je je bestelling in een schoenendoos/doos van een ander bedrijf ontvangt. Hiermee probeer ik ook mijn steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.